Daniel Sur

Daniel Sur (n. 29 nov. 1974, în Tileagd, jud. Bihor) este expert la Institutul Cultural Român.

Licenţiat în filosofie la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (1997), absolvent de Master în Hermeneutică (1999) la aceeaşi universitate.

A debutat editorial in 2006, cu volumul de poezii „Texte de sedus femei prea romanţioase”.

A mai publicat poezii în revistele: Suplimentul Ziua Literară al cotidianului Ziua, Revista Poezia (Iaşi), Revista Vatra, precum şi în revistele literare electronice: Respiro, Revista de Marţi, Agero Stuttgart, Sisif, Egophobia, Voices (limba engleză).

Colaborator al revistelor Cultura, Historia, Foreign Policy. Premiul II la festivalul naţional de poezie „Vasile Voiculescu” (2004).

Câştigător al concursului de proiecte cinematografice C.N.C. (sesiunea noiembrie – decembrie 2011) cu scenariul de scurt metraj de animaţie „Trenul”, câştigător al concursului de proiecte cinematografice C.N.C. (sesiunea noiembrie – decembrie 2008) cu scenariul de lung metraj de animaţie „Reîntoarcerea Solomonarilor”.

  • Ordonează după:

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Close
Preț
OFERTĂLimited
Confesiuni violente de 33,90 lei 31,50 lei
OFERTĂLimited
OFERTĂLimited
Filosofie și poezie de 19,30 lei 17,80 lei
Accesează
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la cont și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Close

Categorii